Pentru comenzi
+40 726 764 440
12:00 - 22:45
Intrați în cont
AutentificareCreați Cont
0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

RO

Termeni și condiții

Comenzi și Livrare

 • Fiecare comandă este preluată de către un operator, confirmată telefonic clientului și livrată în cel mai scurt timp posibil către client.
 • La www.sumeshi.ro, livrăm în general în termen de 60-90 de minute de la preluarea și confirmarea comenzii, însă acest interval poate varia în funcție de distanța și condițiile de trafic.
 • Comanda minimă este de 40 RON.
 • Taxa de livrare este de 10 RON / restaurant, pentru comenzile sub 100 RON.
 • Taxa de livrare este de 0 RON, pentru comenzile > 100 RON / restaurant.
 • Livrăm doar în perimetrul orașului Cluj. Deocamdată nu livrăm în localitațile limitrofe – pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon destinat comenzilor de pe site.
 • Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site.
 • Restaurantul raspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienti si pentru conformitatea Produselor furnizate Clientilor. Restaurantul raspunde pentru rezolvarea oricaror reclamatii sau probleme sesizate de Clienti in legatura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea si vanzarea produselor, dupa preluarea si confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.
 • Restaurantul raspunde pentru acuratetea si actualitatea informatiilor furnizate de Restaurant Sumeshi pentru includerea lor pe site.

Confidențialitatea datelor

Restaurant Sumeshi va colecta, prin intermediul site-ului www.sumeshi.ro, datele relevante privind Clientul si comanda acestuia, respectiv numarul de telefon sau alte date de identificare a Clientului si tipul de Produs comandat.

Toate datele personale transmise către ww.sumeshi.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.

Restaurant Sumeshi își rezervă dreptul de a contacta clienții pentru detalii referitoare la comenzile plasate. Dacă nu doriți să vă contactăm la adresa de email menționată în datele de contact, vă rugăm să specificați aceasta.

Suntem extrem de preocupați de a vă garanta confidențialitatea și deplina protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu normele, principiile și reglementările în vigoare în Uniunea Europeană în acest domeniu, inclusiv cu REGULAMENTUL nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Această Politică are scopul de a explica într-un mod simplu și transparent ce tip de date personale colectăm în legătură cu dvs. și cum le prelucrăm, se referă la datele personale ale clienților noștri, partenerilor de afaceri, alte persoane care intră în contact cu noi sau vizitează locațiile noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la recepție, formulare diverse, CV-uri, înregistrări video, web-site, social media.

În scopul desfăşurării activităţii, se pot colecta, prelucra și stoca anumite date cu caracter personal necesare din punct de vedere legal, pentru încheierea unui contract sau din interes legitim, având obligația legală de a păstra datele pe care le colectăm despre dvs., inclusiv o anumită perioadă de timp după încetarea relației, în conformitate cu regulamentele privind obligația de „cunoaștere a clienților”.

Datele cu caracter personal se referă la orice informație care ne comunică ceva despre dvs. sau pe care o putem corela cu dvs. Acestea includ numele, adresa, data nașterii, numărul de cont, adresa IP, la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Informațiile cu caracter personal le furnizați atunci când deveniți client, vă înregistrați la serviciile noastre online, completați un formular, semnați un contract, folosiți produsele și serviciile noastre sau ne contactați în orice modalitate prevăzută de lege.

Prelucrarea se referă la toate operațiunile pe care le putem face în privința datelor, cum ar fi colectarea, înregistrarea, stocarea, ajustarea, organizarea, utilizarea, divulgarea, transferul și ștergerea acestora.

Politica de confidențialitate descrie:

 • Scopul pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal;
 • Modului în care colectăm date cu caracter personal;
 • Temeiul procesării pentru scopul de mai sus;
 • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și procesăm;
 • Perioada de stocare în vederea procesării;
 • Drepturile dumneavoastră și modul în care puteți să le exercitați;
 • Către cine putem transmite aceste date.

De asemenea, dorim să vă facem cunoscute măsurile pe care le luăm pentru a garanta securitatea
datelor dumneavoastră cu caracter personal precum și asupra modului în care ne puteți contacta în
chestiuni legate de confidențialitate și de protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Cine suntem

SUMESHI este un restaurant cool, cu o ambianță prietenoasă, având un spațiu foarte fresh. Peretele verde, oferă un aer foarte natural și o senzație de relaxare totala.

Scopul pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal

Societatea noastră colectează date în următoarele cazuri:

 1. Dacă sunteți un client sau un potențial client:
  Avem obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
 2. Pentru a vă oferi serviciile noastre
  Vă solicităm date pentru a vă oferi serviciile noastre:
  - a vă vinde produsele noastre in restaurant, acasa sau la birou;
  - a vă vinde serviciile personalizate oferite;
  - a vă livra comanda;
 3. Pentru a comunica cu dumneavoastră
  Este important pentru noi să putem comunica cu dumneavoastră în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla opiniile dumneavoastră asupra serviciilor noastre, acela de a soluționa diverse sesizări ale dumneavoastră sau acela de a vă putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic.
 4. Obligație legală
  În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.
 5. Trimiterea de informări (newsletter)
  Vă solicităm date pentru a vă trimite informări comerciale / newslettere, în format electronic. Pentru acest lucru vă cerem consimțământul / acordul și adresa de poștă electronică, în mod expres, și avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.

  Vă puteţi retrage oricând consimţământul, exprimând astfel opţiunea dumneavoastră de a nu primi newsletter-ul nostru în viitor, făcând click pe „dezabonare” atunci când primiţi e-mailul respectiv.

  Categoriile de date prelucrate în contextul relaţiei noastre cu dumneavoastră sunt numele, telefonul, faxul, adresa, adresa de poştă electronică (opțional) precum şi alte date personale pe care ni le puteţi furniza direct si sunt folosite doar în scopuri legitime de afaceri.
  Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a păstra contactul direct și a menţine relaţia contractuală cu dumneavoastră. Colectăm aceste date având ca temei încheierea de contracte comerciale.
 6. Comunicarea cu dumneavoastră
  Utilizăm datele dumneavoastră de contact pentru a comunica cu dumneavoastră cu privire la orice probleme relevante legate de relația noastră contractuală.
 7. Obligație legală
  În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.
 8. Dacă sunteți un vizitator în spațiile Sumeshi
  Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a asigura securitatea, bunurilor şi personalului nostru. În acest caz, ne bazăm procesarea datelor pe interesul legitim al Novo Nord International SRL, și anume protecția acestor spații, active și personal.
  Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră precum şi alte date cu
  caracter personal pe care ni le puteţi furniza direct, la solicitarea noastră, precum și imaginile
  dumneavoastră înregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video
 9. Dacă sunteți utilizator al site-ului nostru – www.sumeshi.ro
  Folosim datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când vizitaţi site-ul nostru de internet în scopul de a monitoriza traficul şi de a îmbunătăţi conţinutul site-ului. Ne bazăm în această activitate de procesare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura buna funcţionare a site-ului noastru de internet, precum şi îmbunătăţirea acestuia.

  Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării unui site Internet și adresa IP de la care a fost accesat site-ul respectiv.

  Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pot fi: o obligație legală (în cazul în care
  suntem este obligati legal să divulgam anumite date cu caracter personal autorităților publice),
  executarea unui contract încheiat în contextul unei anumite tranzacții sau interesul legitim de a efectua o tranzacție în cel mai eficient mod.
 10. Furnizarea de date cu caracter personal

  Prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate prin formulare/contracte este obligatorie, cu exceptia cazului in care prelucrarea datelor se intemeiaza pe acordul Clientului (de ex: in caz de marketing direct sau luarea de decizii automate care produc efecte juridice sau efecte similare semnificative si care nu sunt necesare executarii unui contract sau indeplinirii unei obligatii legale), caz in care vei fi informat ca furnizarea datelor, respectiv a acordului este optionala.

  In celelalte cazuri, refuzul dvs. va determina imposibilitatea de a furniza serviciile sau produsele
  dorite.

  Dacă furnizați date cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să comunicați acestora, înainte de o astfel de furnizare de date, modalitatea în care intenționează să proceseze datele lor cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.
 11. Transmiterea de date cu caracter personal către terți

  Deși, ca o regulă generală, noi nu divulgăm datele dumneavoastră personale către terţi, există
  posibilitatea:
  - de a dezvălui datele de contact către furnizorii noștri de servicii de marketing (numai cu
  consimțământul dumneavoastră);
  - de a dezvălui datele de contact către furnizorii noștri de servicii de IT de sondare a gradului de
  satisfacție;
  - dacă există obligația legală de transmitere a datelor personale relevante către autorităţi publice, în
  contextul furnizării de către noi a serviciilor solicitate de dumneavoastră, autorităților guvernamentale pentru a ne respecta obligațiile reglementare, este posibil să divulgăm datele autorităților relevante, de exemplu în scopul combaterii actelor de terorism și prevenirii spălării de bani.

  Autoritățile către care suntem obligați prin lege să comunicăm datele dvs. pot fi:
  - Autorităților publice, de reglementare și organismelor de supraveghere
  - Autoritățile fiscale
  - Autorităților judiciare/de investigație, cum ar fi poliția, procurorii publici, tribunalele
  și organismele de arbitrare, la cererea expresă și legală a acestora.
  - Avocaților și auditorilor companiei.
 12. Durata procesării și păstrării datelor cu caracter personal

  Intenţionăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru o perioadă cât mai scurtă de timp, atât cât ne sunt necesare în scopul pentru care le-am solicitat inițial – de regulă 36 de luni.

  Există însă situații în care legislația în vigoare impune păstrarea anumitor seturi de date pe perioade
  mai îndelungate de timp si pentru această perioadă, folosim soluții fezabile, ca de exemplu arhivarea securizată.
 13. Drepturile dumneavoastră

  În calitate de titular al datelor cu caracter personal, RGPD vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:
  - dreptul de acces – vă permite să obţineţi confirmarea faptului că datele
  dumneavoastră personale sunt prelucrate de către noi şi, dacă este afirmativ, care sunt
  detaliile relevante ale acestor activităţi de prelucrare;
  - dreptul de rectificare – vă permite să rectificaţi datele dumneavoastră personale dacă
  sunt incorecte;
  - dreptul la ştergere – vă permite să obţineţi ştergerea datelor dumneavoastră
  personale în anumite cazuri, ca de exemplu:
  - dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost
  colectate);
  - dacă procesarea s-a bazat pe consimţământul dumneavoastră şi dacă v-aţi
  retras consimţământul, consimţământul dumneavoastră a expirat sau în cazul în
  care nu mai există un temei juridic pentru procesarea datelor dumneavoastră
  personale;
  - instanţă sau o autoritate de reglementare a decis că datele dumneavoastră cu
  caracter personal în cauză trebuie şterse;
  - dacă se dovedește că datele dumneavoastră personale au fost prelucrate în
  mod ilegal
  - dreptul la restricţionare – vă permite să obţineţi restricţia de procesare a datelor
  dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestaţi
  acurateţea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite
  să verificăm această acurateţe);
  - dreptul de a obiecta – vă permite să obiectaţi la procesarea ulterioară a datelor
  dumneavoastră cu caracter personal în condiţiile şi limitele stabilite de lege;
  - dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele cu caracter personal
  pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil, sau să
  transmiteți aceste date unui alt operator de date.
  - dreptul la reclamații – în cazul în care nu sunteți satisfăcut de modul în care am
  răspuns solicitărilor dvs., aveți dreptul să faceți o reclamație. Dacă sunteți în continuare
  nemulțumit de reacția noastră la reclamația pe care ne-ați înaintat-o, puteți să o trimiteți
  mai departe către Responsabilul cu protecția datelor din cadrul Novo Nord International
  SRL. De asemenea, puteți contacta autoritatea pentru protecția datelor.

  Suntem bucuroşi să vă asigurăm exercitarea acestor drepturi, cu excepţia cazului în care acest lucru se dovedeşte imposibil sau implică un efort disproporţionat.

  Puteţi să vă exercitaţi drepturile menţionate mai sus si aveţi dreptul de a depune o plângere la
  autoritatea de protecţie a datelor.

  Ne-am angajat să tratăm întotdeauna solicitările dumneavoastră cu cea mai mare atenţie şi puteți
  adresa orice întrebări pentru a primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.
 14. Versiuni ale acestei politici de confidențialitate

  Prezenta politică de confidenţialitate se va completa cu prevederile Regulamentului UE 2016/679
  privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi
  privind libera circulaţie a acestor date și al altor dispoziții de drept al Uniunii sau drept intern
  referitoare la protecția datelor.

  Politica de Confidențialitate poate fi actualizată în funcție de modificările legislative ce pot apărea.
usercartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram